Vi hämtar och levererar 7 dagar i veckan

Kemtvätt, Vardagstvätt, mattvätt, skrädderi & skomakeri.

Det löser vi!

Quickwash STHLM - Kemtvätt hem till dörren

Illustrerad bild av händer som håller i ett jordklot

Miljöpolicy

Att tvätta kräver resurser och kunskap. Vi anser att det är vårt jobb att minska miljöpåverkan, både på det sätt som vi tvättar och de produkter som vi använder. Därför bedrivs vår verksamhet med minsta möjliga miljöpåverkan och med kunden i fokus. Vi försöker alltid att vara en förebild, ständigt förbättra och utvecklas hållbart genom att arbeta miljö och klimateffektivt.

Återvinna är bra - återanvända är BÄST

Att återanvända kläder är steget bättre än återvinning då vi kan laga plagget istället för att kasta det och på så sätt bidra till miljön eftersom vi inte behöver ta några nya resurser från moderjord utan gör det mesta av det vi redan tagit. Förr var vi bättre på att återanvända, vi ärvde kläder från äldre syskon och om kläder gick sönder lagades dem istället för att kastas. Idag kastar vi plagg som är hela och fina bara för att vi har tröttnat på dom.

Visste du att det går åt omkring 2 700 liter vatten för att tillverka en enkel T-shirt i bomull, eller att produktionen av fårull leder till jorderosion. Att tvätta dina kläder och textiler istället för att kasta dem och köpa nytt är alltid skonsammare mot miljön. Så innan du slänger den där byxan, tröjan eller duken med envisa fläckar – Kontakta istället oss, vi strävar efter att tvättprocessen ska vara så skonsam och miljövänlig som möjligt