Vi hämtar och levererar 7 dagar i veckan

Kemtvätt, Vardagstvätt, mattvätt, skrädderi & skomakeri.

Det löser vi!

Quickwash STHLM - Kemtvätt hem till dörren

Stress och brist på tid

Bråttom, stress och brist på tid att släpa med tvätten till kemtvätten. Det var ett mönster Gabriel ofta upplevde hos kunderna, när han hjälpte till i familjens kemtvätt. Efter en hel dags arbete gick hjärnan på tomgång, kunder som inte hämtade sin tvätt enligt avtalat datum var full förståeligt. Trött och stressad efter en hel dags arbete, hur kul är det då att behöva passa tider hos kemtvätten? Nära noll.

Illustrerad bild av nytvättad skjorta

Från ide till verklighet

Född och uppvuxen i en familj som bedrivit kemtvätt i generationer, upptäckte Gabriel att det mesta utvecklades förutom kemtvätt branschen. Idag är det mesta möjligt att beställa via telefonen. "varför då släpa med tvätten till kemtvätten när man med några få knapptryck kan boka smidig och prisvärd upphämtning av sin tvätt" En sen sommardag var iden född, ju mer Gabriel pratade med familjen om att utveckla och digitalisera desto mer idéer dök upp. Exempelvis:

  • Mobilanpassad hemsida så att man snabbt och enkelt i mobilen ska kunna välja tvättjänst och boka.
  • Tvätten ska levereras hem till dörren dag och tid man själv bestämmer.

Några månader senare var iden utvecklad till verklighet och resten är historia. Vi är stolta över vad vi har åstadkommit men inte nöjda, vi tar glatt emot tips och idéer, skicka gärna dina idéer på hur vi kan utvecklas och göra vår hemsida ännu bättre till info@tvatten.com, så ska vi tillsammans se till att göra Quickwash Sthlm till Sveriges bästa kemtvätt online.